X
تاریخ انتشار: پنجشنبه 05 اردیبهشت 1398
زباله های خطرناکی به نام داعش
مجله نيويوركر مطرح کرد؛

  زباله های خطرناکی به نام داعش

نيويوركر نوشت: زنان داعشى طبق اظهار بسيارى از زندانيان بى رحم ترين و خشونت بار ترين عوامل داعش بوده اند چه به صورت عوامل انتحارى، خبرچين، عامل ترور و پليس مذهبى داعش.
امتیاز: Article Rating

اين مقاله حيرت انگيز در مورد اسراى داعش كه حدود هشتاد هزار نفر در سوريه هستند و از بيش از هشتاد كشور، توسط خبرنگار مجله نيويوركر تهيه شده. بسيارى از كشور ها از قبول اتباع خود كه در بين اين بازداشتى ها هستند امتناع مى كنند و اين براى نيرو هايى كه اين افراد را در اختيار دارند و سازمان هاى امدادى مانند صليب سرخ به مشكل حادى تبديل  شده است.

اين افراد در فضا هاى محدود تلمبار شده اند. زنها و كودكان در كمپ هاى جدا و مردان در كمپ هاى جداگانه نگهدارى مى شوند.

خبرنگار مجله نيويوركر با بسيارى مصاحبه كرده كه در متن مقاله آمده است. بسيارى از اين افراد هنوز به دنبال ايجاد خلافت هستند. اين زندان ها ممكن است مانند زندان هاى آمريكا در عراق بذر ايجاد گروه هاى جهادى جديدى را بار ور كند.

زنان داعشى طبق اظهار بسيارى از زندانيان بى رحم ترين و خشونت بار ترين عوامل داعش بوده اند چه به صورت عوامل انتحارى، خبرچين، عامل ترور و پليس مذهبى داعش.

بسيارى زنان با فرزندانى هستند كه از شوهر هاى مختلف بار ور شده اند معمولا پس از كشته شدن يك شوهر در جنگ با فرد ديگرى از دواج كرده اند.

براى برخى از كشور ها چگونى برخورد با فرزندان خردسال اين زنان كه تبعه كشور هاى غربى بوده اند به يك معماى حقوقى و انسانى تبديل شده است. به نظر مى رسد داستان اين جهادى ها در منطقه سر دراز خواهد داشت.

متن اصلی این مقاله را اینجا بخوانید

برچسب ها: آمریکا داعش
اشتراک گذاری
تصاویر
  • زباله های خطرناکی به نام داعش
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دسته بندیها
دسته بندیها
تگ ها
تگ ها

درباره من

من عباس آخوندی شهروند ایرانم. به گواهی شناسنامه در 16خرداد1336 چشم به‌دنیا گشودم. خانواده‌ی من از دو سوی از روحانیان به‌نام بودند. پدرم شادروان شیخ علی آخوندی که نسب به آخوندی‌های یزد می‌برد، زاده‌ی مشهد و روحانی مجتهد و از ناشران به‌نام کتاب در حوزه‌ی دین بود. البته که خاندان آخوندی در حوزه‌ی نشر ریشه‌ای دیرینه دارند و چندین نسل بدین حرفه مشغول بوده‌اند و هنوز هم تعدادی از آنان هستند. مادرم کبری امینی زاده‌ی تبریز اولین فرزند مرحوم علامه امینی (ره) بود. گفتن از امینی جایی در این خود‌نگاشت ندارد. ادامه مطلب...